De fabrieks garantie voor onze naamborden en huisnummers is twee jaar.

Als het product binnen deze periode gebreken vertoont dan heeft u recht op een vervangend product. Deze gebreken beperken zich en uiten zich tot/in oppervlakte verandering als gevolg van materiaalfouten. Alle andere invloeden van buitenaf vallen buiten de garantie*.

Uitgesloten van deze garantie is/zijn:

  • Foutief en/of onoordeelkundig gebruik
  • Foutieve montage
  • Beschadiging (roestvorming) door montage in de nabijheid van roestige objecten*
  • Al dan niet opzettelijk laten vallen en/of bekrassen (grove nalatigheid)
  • Beschadiging van buitenaf waaronder, doch niet uitsluitend, blikseminslag, natuurrampen, roestvorming door ‘vliegroest’*
  • Schade door pogingen om het product zelf te repareren
  • Gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen

*Invloeden van buitenaf, waaronder vliegroest, kunnen zich voordoen als het naambord of huisnummer in de buurt van (onder, naast of boven) ijzerhoudende materialen gemonteerd wordt, die roestig zijn en in de loop der tijd roestvorming kunnen veroorzaken.

Deze roest(vorming) kan neerslaan op het rvs naambord en/of huisnummer. Het is dan niet het rvs product dat aan het roesten is maar de ijzerdeeltjes die op het rvs product neerslaan en zich hechten aan het oppervlak van het rvs product en er zelfs in door kunnen dringen.

Ook het buitengebruik van rvs producten in de buurt van spoorrails, drukke wegen met veel (vracht)verkeer, waterwegen met industriële vaartuigen, in de buurt van (zware) industrieterreinen en verbrandingsinstallaties e.d. kan tot gevolg hebben dat zich ijzerdeeltjes hechten aan het product, die vervolgens gaan roesten.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen